Marketing
Video/Tekst

Marketing Academie voor Coaches

10 Modules 55 Lessen None

Over deze cursus

Dit wordt een geweldige ervaring en wij staan te trappelen om er samen met jou doorheen te gaan, stap voor stap.

Je gaat veranderen van een ondernemer die moeite heeft met marketing doen voor zichzelf, omdat je niet weet hoe je eraan moet beginnen, omdat je misschien net zoals ik vroeger een hekel hebt aan marketing, omdat je spreekt in vaktaal in plaats van de taal van je klant, enzovoort waardoor je met moeite genoeg klanten vindt om jezelf een volwaardig loon te uit te kunnen keren, naar een ondernemer die vol zelfvertrouwen consistent aan marketing doet op een menselijke manier die je echt leuk vindt en die je ideale klanten aantrekt zodat jij een succesvolle praktijk hebt en jezelf een mooi loon kan uitkeren terwijl je steeds meer mensen gaat helpen.

We zijn zo blij dat jij hier bent en dat je de beslissing hebt genomen om je in te schrijven. We weten dat dit voor velen geen makkelijke beslissing was.

We zijn dus super vereerd dat jij beslist hebt om te vertrouwen en te geloven in ons en in de MAC, en bovenal dat je durft te geloven in jezelf, en dat jij met dit programma ook een succesvolle praktijk kan gaan uitbouwen.

Klik op "Volgende les" hieronder om er meteen in te vliegen!

Cursus structuur

ONLY FOR LOGGED-IN USERS
5 Lessons

Bonussen

Website Templates Thrive

Geen zin om from scratch je eigen Read Magnet pagina te maken?

Gebruik dan gerust onze Thrive templates.

 

Pen